قابلمه های گرانیتی چه ویژگی هایی دارند؟

امروزه در تمامی خانه ها برای پخت و پز از انواع مختلف ظروف و قابلمه استفاده می شود. شما برای اینکه بتوانید بهترین غذا را با بالاترین کیفیت طبخ کنید نیاز به قابلمه ها یی با جنس خوب دارید. قابلمه های گرانیتی که جدیدترین محصول از این دست می باشد از لحاظ کیفیت بسیار در سطح بالایی قرار دارد.


در بین ظروفی با پوشش های نچسب، ظروف گرانیتی از همه مدل ها با دوام تر و سخت تر می باشد. قابلمه های گرانیتی از تمامی مزایایی قابلمه های تفلون و سرامیکی برخوردار بوده است.


قابلمه گرانیتی

قابلمه گرانیتی


از لحاظ ساختار نیز ادغامی از هر دو نوع تفلون و سرامیک می باشد. به این صورت که لایه نخستین در قابلمه گرانیتی تفلون می باشد.


دانه های رنگی که به صورت پراکنده در داخل ظروف دیده می شود دانه های سخت سرامیک می باشد.


قابلمه های گرانیتی

قابلمه های گرانیتی


این پوشش ها بر روی یک سطح داخلی از جنس آلومینیم خالص یا آلومینیم آلیاژی یا استیل قرار می گیرند.


مزایای استفاده از قابلمه گرانیتی سختی در قابلمه گرانیتی:

این ماده از تفلون ده برابر سخت تر می باشد.


قابلمه های گرانیتی


 نگه داری گرما در سرویس قابلمه گرانیتی همچنین به دلیل سنگی بودنش گرما را در خود به خوبی نگه می دارد.


 سوختن غذا در قابلمه گرانیتی:

از دیگر مزایای قابلمه های گرانیتی این است که غذا در آن بسیار دیرتر از دیگر ظروف می سوزد.


تمییز کردن قابلمه گرانیتی:

تمییز کردن قابلمه های گرانیتی بسیار ساده می باشد. تنها کافی است تا با دستمال خشک بر روی قابلمه بکشید و تکه های اضافه غذا را تمییز کنید.


استفاده از روغن در قابلمه گرانیتی:

در هنگام درست کردن غذا با قابلمه های گرانیتی نیاز به استفاده از روغن و یا کره نمی باشد. به همین دلیل غذاهای پخته شده در قابلمه گرانیتی کم کالری تر و سالم تر می باشند.



قابلمه های گرانیتی

طعم غذا در قابلمه گرانیتی:

قابلمه های گرانیتی طعم غذا را عوض نمی کنند. قابلمه های تفلون و سرامیک به علت ساخته شدن از مواد مصنوعی در حد کم در دمای بالا با غذا ترکیب می شوند و طعم غذا را تغییر می دهند. ولی گرانیت به علت طبیعی بودن نوع فلز آن و حرارت دیدن زیاد آن در حین تشکیل، به ‌هیچ ‌عنوان با دمای اجاق گاز واکنش نمی دهد و وارد غذا نمی شود.


قابلمه های گرانیتی

قابلمه های گرانیتی


مقاومت قابلمه گرانیتی:

این نوع از قابلمه ها به علت سختی بالا در برابر خراشیدگی و سایش بسیار مقاوم می باشند. البته قابلمه های گرانیتی به علت پوشش گرانیت داخل آن در برابر اثرات مخرب غذاهای چرب و غذاهایی با قند زیاد هم مقاوم هستند.


قابلمه های گرانیتی در اندازه های ۲۸،۲۶،۲۴،۲۲،۲۰،۱۸ در بازار موجود می باشند. این قابلمه ها به علت داشتن ابعاد مختلف برای همه نوع سلیقه مناسب می باشد. در قابلمه های گرانیتی جنس درب از شیشه و جنس دستگیره ها از نوع باکالیتی است.


 طریقه استفاده و نگهداری از قابلمه گرانیتی

برای استفاده از قیمت قابلمه گرانیتی ابتدا تمامی برچسب های را از روی آن جدا کرده و سپس با مایع ظرف شویی، اسفنج نرم و آب گرم آن را بشویید.


در هنگام پخت و پز بر روی گاز همیشه از شعله ملایم استفاده کنید. هیچ گاه قابلمه خالی را بر روی گاز قرار ندهید.


قابلمه های گرانیتی

قابلمه های گرانیتی


سعی کنید برای افزایش عمر قابلمه برای جابجا کردن غذا در آن از وسایل چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید.


از برش و یا نصف کردن مواد غذایی در داخل قابلمه گرانیتی با چاقو خودداری کنید.


حتماً پس از هر بار استفاده از قابلمه های گرانیتی آن را تمییز کرده و بشویید.


از مواد شوینده استاندارد در شستشوی قابلمه های گرانیتی استفاده کنید. البته فقط از مایع ظرفشویی در هنگام شستن و تمییز کردن استفاده کنید.


دسته های قابلمه های گرانیتی را به‌هیچ‌عنوان در معرض حرارت و یا ضربه با چاقو قرار ندهید.


بعد شستشو و برای نماندن لکه بر روی قابلمه های گرانیتی حتماً آن ها را آب کشیده و به خوبی خشک نمایید.


در هنگام شستن قابلمه های گرانیتی به‌هیچ‌عنوان از سیم ظرف شویی استفاده نکنید. سیم های ظرفشویی به قابلمه های شما آسیب جدی وارد می کند. در نگهداری قابلمه های گرانیتی بسیار دقت کنید و ظروف مختلف را در داخل یکدیگر قرار ندهید. این کار سبب افتادن خط و خش بر روی قابلمه ها خواهد شد.

/ 0 نظر / 6 بازدید